Sea Me Happy - kleurrijk en duurzaam!

Zoals je misschien al weet houden we bij Antraciet van duurzaamheid. Een van onze duurzame merken is Sea Me Happy. In deze blog lees je daar meer over.

Sea Me Happy broek en top groen

Moeder-dochter

Sea Me Happy is een Belgisch merk opgericht door het moeder-dochter duo Mercedes Schwithal en Noémie Moereels, die in 2016 begonnen zijn als een kleine tie-dye operatie.
Noémie, de oprichter, realiseerde zich dat ze alles had gedaan wat er van haar werd verwacht na het afronden van school en universiteit, maar ze wilde iets anders doen, iets dat dicht bij haar stond. Ze begon met het maken van tie-dye T-shirts en kussenslopen om geld te sparen voor een reis naar het buitenland, wat uiteindelijk leidde tot de oprichting van Sea Me Happy.

Naarmate het merk groeide, evolueerde het tot een volwaardige collectie van hoogwaardige stukken in een scala aan levendige kleuren en natuurlijke materialen, met de nadruk op kleur en gemakkelijke, ontspannen pasvormen.

Sea Me Happy rok

Duurzaam

Bij Sea Me Happy is duurzaamheid altijd een kernwaarde geweest. Ongeveer 80% van de collectie wordt met de hand gemaakt in België, en alle tie-dye wordt nog steeds gedaan in de keuken van Mercedes zelf.

Sea Me Happy staat voor een stap terug doen van de drukte van het dagelijks leven en meer doen van waar je gelukkig van wordt. Of het nu gaat om reizen, tijd doorbrengen met vrienden, het behalen van inkomstdoelen, solo reizen, sporten, zelfzorg of het aangaan van een nieuwe uitdaging, ze geloven dat het belangrijk is om je eigen welzijn en geluk te prioriteren.

Groene top Sea Me Happy

Kleurrijk

Wij worden altijd blij als we de collecties van Sea Me Happy binnen krijgen. De prachtige kleuren, comfortabele stoffen en charmante pasvormen maken elk item van dit merk een bijzondere toevoeging aan je garderobe.

Heb jij de kleurrijke collectie al ontdekt? Klik hier om de collectie te bekijken.

 

Bron: https://www.seamehappy.be/

Rosa