Bellerose - het verhaal

Sinds een aantal seizoen verkopen we het Belgische merk 'Bellerose'. Een prachtig merk dat al jaren mee draait. Het wordt gekocht door jong en oud en staat bekend om zijn eigenwijsheid. In deze blog lees je meer over de geschiedenis en de 7 kernwaardes van Bellerose.

Bellerose werd in 1989 opgericht door Patrick Van Heurck, die op dat moment al heel wat ervaring had in de wereld van de mannenmode. Hij was enorm gefascineerd door de rijke geschiedenis en het vakmanschap achter de kledingstukken waar hij zo van hield en als reiziger, avonturier én fan van 'all things American', trok hij geregeld naar de Verenigde Staten. Het was op één van die reizen dat hij op Long Island, in de buurt van New York, het dorp Bellerose ontdekte. En die naam leek hem onmiddellijk perfect voor wat hij al langer in gedachten had: zijn eigen kledingmerk.

De zeven kernwaarden van Bellerose:

 

1 - Vakmanschap;

Elk kledingstuk wordt in Belgie ontworpen. Toch gaan de designers de hele wereld over op zoek naar premium stoffen en de beste fabrikanten.

2 - Comfortabele kwaliteit;

Alle items van Bellerose zijn bedoeld om comfortabel en draagbaar te zijn op elke dag van de week. Voorkeur gaat uit naar natuurlijke materialen, maar wanneer nodig, kijken ze ook verder.

3 - Beleving;

Bij Bellerose willen ze dat de 'Bellerose-beleving' opnieuw uniek en onvergetelijk is. Van de winkels, visual merchandise en verpakkingen tot aan de gratis reparatie en merkgeur. Alles heeft de beleving als focus.

4 - Details;

Of het nu gaat om het ontwerp, de afwerking van de kledingstukken of het interieur van de winkels, de details zijn altijd essentieel. Hetzelfde geldt voor de online presentaties. Ze doen er alles aan om de nieuwsbrieven, fotoshoots en alle andere zaken helemaal perfect te krijgen.

5 - Humor;

Bij Bellerose proberen ze elkaar en zichzelf niet te serieus te nemen. Ze houden een open mind bij alles wat ze doen en dat is vaak terug te zien in in de ontwerpen.

6 - Tegenpolen;

Als je bekend bent met het merk weet je dat ze bij Bellerose niet bang zijn van het mixen and matchen van kleuren en materialen, vrouwelijke en mannelijke stijlen, oversized en slim fits, etc. Opposites attract!

7 - Familie;

Of je nou je hele garderobe bij Bellerose of bij ons koopt, of dat je maar een aantal keer in de winkel bent geweest. Vanaf dat moment hoor je bij de warme Bellerose familie <3 

Shop Bellerose

Nieuwsgierig geworden? Klik hier om Bellerose bij ons te shoppen. Tip! Bellerose heeft ook erg leuke mannen en kinderkleding.

 

Bron: Bellerose