A.P.C The Brand

We zijn heel blij en enthousiast om te vertellen dat we vanaf vandaag het prachtige merk A.P.C zullen verkopen. In deze blog lees je meer over dit Franse merk.

Over A.P.C

A.P.C is een Frans kledingmerk wat is opgericht door Jean Touitou in 1987. A.P.C staat wereldwijd bekend om de creativiteit, authenticiteit en duurzaamheid van zijn producten. Veel mensen kennen A.P.C van hun ruwe, donkere denim maar het merk biedt veel meer dan dat. Zo hebben ze een breed scala aan kleding en accessoires voor vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een gedurfde stijl. Jean Touitou werkt samen met zijn vrouw, Judith Touitou. Zij is de artistiek directeur van A.P.C.

 

Wat betekent A.P.C?

De initialen A.P.C staan voor 'Atelier de Production et de Creation' (productie en creatie werkplaats) Dit komt omdat het merk beide modefundamenten even belangrijk vind. Zonder een productie is creatie slechts een idee, en zonder creatie zal een kledingstuk nooit tot leven komen.

Visie

De stijl van A.P.C is opzettelijk ingetogen. Jean Touitou houd het liever simpel en klassiek en houd niet van overdaad, dit is kenmerkend voor de A.P.C kleding. De chique en gemakkelijk dragende kleding richt zich op de essentie. Alle tijdloze stijlen worden gemaakt van hoogwaardig materialen.

A.P.C iconics

Zoals eerder hierboven beschreven staat A.P.C vooral bekent om zijn donkere, ruwe denim. Maar laten we natuurlijk niet de bekende 'demi lune bag' (half moon tas) vergeten. Zie foto, en vind 'm hier op onze webshop.

A.P.C worldwide

De creatiestudio en werkplaats bevinden zich in Rue Madame, in het 6e arrondissement van Parijs. A.P.C heeft wereldwijd 102 winkels in steden zoals Parijs, New York, L.A., Londen, Hong Kong, Berlijn en Tokio. Een wereldwijd bekent merk dus, en daarom voelen wij ons erg vereerd dat het vanaf nu bij Antraciet te vinden is.

 

Kirsten