HERMAN bij Antraciet

HERMAN bij Antraciet

We hebben een nieuw merk bij Antraciet; HERMAN. Prachtige tijdloze pakken gemaakt om lang mee te gaan. In deze blog vertellen we je meer over dit mooie Nederlandse merk.

From HERMAN suit

In de woorden van HERMAN

HERMAN gelooft in de basis van herenkleding. Het is niet vanzelfsprekend om gehecht te raken aan kleding, aangezien damesmode nooit is gemaakt met de intentie om een langdurige relatie op te bouwen. Volgens HERMAN verdienen vrouwen iets anders. Een garderobe waar ze op kunnen vertrouwen. Stijlen die zijn gemaakt om onvoorwaardelijk te blijven, net zoals de mannen garderobe.

Tijdloos

Elk pak van HERMAN belichaamt vakmanschap, met zorgvuldig geselecteerde stoffen en aandacht voor detail. Het zijn tijdloze stukken die niet gebonden zijn aan trends, en jaar in jaar uit een prachtige keuze zijn.
Wat HERMAN echt bijzonder maakt, is dat de focus echt ligt op het lang meegaan van deze items. Deze pakken zijn niet alleen voor vandaag; ze zijn gemaakt om met je mee te groeien en een integraal onderdeel te worden van jouw stijl.

Als je op zoek bent naar een investering in bijvoorbeeld een capsule garderobe, raden wij je aan om onze collectie HERMAN-pakken te verkennen. Kom langs in de winkel, of kijk online.

From HERMAN suits

 

Bron: From HERMAN

Rosa