7115 By Szeki - Tijdloze designs met oog voor detail

Het was liefde op het eerste gezicht, toen we 7115 by Szeki voor het eerst zagen, op de beurs in Kopenhagen. De duurzame materialen, gebruik van kleuren en designs passen helemaal bij ons.

7115 is een design studio uit New York, opgericht in 2008, met een focus op tijdloze designs. Bij 7115 geloven ze in het idee om minder kleding te hebben, en te houden van wat je al hebt. Daarom produceren ze in kleinere aantallen en wordt de collectie in kleine ateliers gemaakt.

Elk item is vakkundig en op maat gemaakt om zo de comfort en functionaliteit te bieden om een item jarenlang te kunnen dragen.

 

7115 by Szeki heeft drie fysieke winkels. Twee in New York en eentje in Kopenhagen.  Mocht je in de buurt zijn, een bezoek is zeker de moeite waard. Hier verkopen ze naast de mooie kleding collecties ook accessoires zoals keramiek, notebooks en parfums. Het unieke is dat wij in Nederland de enige winkel zijn die dit prachtige merk verkopen.

Szeki woont tegenwoordig met haar gezin in Kopenhagen. We zijn een aantal keer bij haar thuis geweest om de collecties te bekijken. Helaas is dit het laatste seizoen dat we 7115 verkopen. Szeki stopt namelijk met wholesale aan Europa.

Dus mocht je nog iets willen kopen van dit mooie merk, bekijk dan de collectie online of bezoek onze winkel.

 

Bron: 7115 by Szeki

 

 

Kirsten