Lié Studio exclusief bij Antraciet

Vandaag duiken we dieper in de wereld van Lié Studio, een verfijnd sieradenmerk dat perfect past bij de moderne, dynamische levensstijl. Opgericht in het najaar van 2021 door de getalenteerde tweelingzussen Amalie en Cecilie Moosgaard in het bruisende Kopenhagen, heeft Lié Studio snel naam gemaakt in de modewereld met hun unieke kijk op tijdloze elegantie.

Lié studio sieraden bij Antraciet

Een Verhaal van Twee Zussen

Met veel ervaring in de mode-industrie zagen Amalie en Cecilie de behoefte aan sieraden die passen bij de drukke levensstijl van de hedendaagse vrouw. Lié Studio is geboren uit hun wens om stukken te creëren die een tijdloze, verfijnde touch toevoegen aan elke outfit, terwijl ze tegelijkertijd perfect passen bij het dagelijkse uniform van de moderne vrouw.

Een Collectie voor Elk Moment van de Dag

Bij Lié Studio staat de snelle levensstijl centraal. De zussen hebben veelzijdige stukken ontworpen die moeiteloos passen bij verschillende gelegenheden gedurende de dag, zonder concessies te doen aan de keuze van materialen en kwaliteit. Of je nu naar kantoor gaat, een lunchafspraak hebt of een avondje uit plant, Lié Studio biedt de perfecte accessoires om jouw look te complementeren.

Een Blik op de Toekomst

Terwijl Lié Studio blijft groeien en evolueren om een wereldwijd merk te worden, dienen de persoonlijke uniformen van Amalie en Cecilie Moosgaard als inspiratiebron voor toekomstige collecties. Dit belooft een boeiende reis vol verfijning, stijl en tijdloze schoonheid.

Ontdek Lié bij Antraciet

Bij Antraciet zijn we trots om Lié Studio te verwelkomen in ons assortiment als enige in Nederland. Ontdek de prachtige collecties en vind de perfecte sieraden die passen bij jouw unieke stijl. Lié Studio en Antraciet: een perfecte match voor de moderne vrouw die houdt van tijdloze elegantie met een eigentijdse twist. Kom langs en dan laten we je graag de schitterende creaties zien van Lié Studio, exclusief bij Antraciet!

Lié sieraden zilveren kettingen

 
Rosa